AJOFM Alba

A.J.O.F.M. Alba functioneaza ca unitate cu personalitate juridica, este subordonata A.N.O.F.M. Bucuresti si are caracter public. La rândul ei A.J.O.F.M. Alba organizeaza, coordoneaza si realizeaza activitatea de ocupare a fortei de munca si de protectie sociala a persoanelor neîncadrate în munca la nivelul judetului Alba.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Alba asigură implementarea la nivel judetean a măsurilor de prevenire a somajului, protectia socială a persoanelor neîncadrate în muncă, organizează si coordonează activitatea de ocupare si de formare profesională a fortei de muncă.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Alba ofera urmatoarele servicii: Medierea muncii; Informarea si consilierea profesionala; Acordarea de credite avantajoase; Completarea veniturilor salariale; Calificarea somerilor in meserii cerute de agentii economici; Cursuri de calificare si recalificare; Acordarea de servicii de preconcediere; Subventionarea locurilor de munca; Organizarea de Burse de locuri de munca
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Alba

Telefon: 0258-811470
Judet: Alba
Localitate: Alba Iulia
Adresa: ALBA IULIA, Str. Nicolae Titulescu, nr.10B, bloc ,,Columna",
E-mail: alba@ajofm.anofm.ro, ab_mpm@ajofm.anofm.ro, ab_it@ajofm.anofm.ro
Web: www.ajofm.alba.rdsnet.ro


Jurisprudenta Litigii de munca si Conflicte de munca


Initierea negocierii contractului colectiv de munca. Obligatiile angajatorului
Curtea de Apel ALBA IULIA, Hotararea nr. 179 din 03.02.2016
Clauza contract individual de munca ref. sporul vechime in munca
Curtea de Apel ALBA IULIA, Hotararea nr. 1848 din 11.11.2013
Aplicarea sanctiunii disciplinare. Momentul de la care se calculeaza termenul de 30 de zile
Curtea de Apel ALBA IULIA, Hotararea nr. 115 din 29.01.2009
Plata unor compensatii banesti la incetarea contractului individual de munca
Curtea de Apel ALBA IULIA, Hotararea nr. 1048 din 10.11.2008

Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat