AJOFM Braila

A.J.O.F.M. Braila functioneaza ca unitate cu personalitate juridica, este subordonata A.N.O.F.M. Bucuresti si are caracter public. La rândul ei A.J.O.F.M. Braila organizeaza, coordoneaza si realizeaza activitatea de ocupare a fortei de munca si de protectie sociala a persoanelor neîncadrate în munca la nivelul judetului Braila.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila asigură implementarea la nivel judetean a măsurilor de prevenire a somajului, protectia socială a persoanelor neîncadrate în muncă, organizează si coordonează activitatea de ocupare si de formare profesională a fortei de muncă.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila ofera urmatoarele servicii: Medierea muncii; Informarea si consilierea profesionala; Acordarea de credite avantajoase; Completarea veniturilor salariale; Calificarea somerilor in meserii cerute de agentii economici; Cursuri de calificare si recalificare; Acordarea de servicii de preconcediere; Subventionarea locurilor de munca; Organizarea de Burse de locuri de munca
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

Telefon: 0239611386
Judet: Braila
Localitate: Braila
Adresa: Braila, B-dul Dorobantilor, nr. 603 - 605
E-mail: braila@ajofm.anofm.ro
Web: www.braila.anofm.ro


Jurisprudenta Litigii de munca si Conflicte de munca


Executarea cu intarziere a obligatiei de plata. Acordarea dobanzii legale aferenta
Tribunalul Braila, Hotararea nr. 105 din 27 februarie 2017

Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat