AJOFM Buzau

A.J.O.F.M. Buzau functioneaza ca unitate cu personalitate juridica, este subordonata A.N.O.F.M. Bucuresti si are caracter public. La rândul ei A.J.O.F.M. Buzau organizeaza, coordoneaza si realizeaza activitatea de ocupare a fortei de munca si de protectie sociala a persoanelor neîncadrate în munca la nivelul judetului Buzau.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Buzau asigură implementarea la nivel judetean a măsurilor de prevenire a somajului, protectia socială a persoanelor neîncadrate în muncă, organizează si coordonează activitatea de ocupare si de formare profesională a fortei de muncă.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Buzau ofera urmatoarele servicii: Medierea muncii; Informarea si consilierea profesionala; Acordarea de credite avantajoase; Completarea veniturilor salariale; Calificarea somerilor in meserii cerute de agentii economici; Cursuri de calificare si recalificare; Acordarea de servicii de preconcediere; Subventionarea locurilor de munca; Organizarea de Burse de locuri de munca
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Buzau

Telefon: 0238.713216
Fax: 0238.710490
Judet: Buzau
Localitate: Buzau
Adresa: Buzau, Str. Ion Baiesu, Bl.3A, parter
E-mail: ajofp@buzau.ro
Web: www.ajofm.buzau.ro


Jurisprudenta Litigii de munca si Conflicte de munca


Incetarea contractului de munca ca sanctiune disciplinara
Tribunalul BUZAU, Hotararea nr. 23 din 12.03.2014
Desfacerea disciplinara a contractului de munca
Tribunalul BUZAU, Hotararea nr. 12 din 12.03.2014

Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat