AJOFM Gorj

A.J.O.F.M. Gorj functioneaza ca unitate cu personalitate juridica, este subordonata A.N.O.F.M. Bucuresti si are caracter public. La rândul ei A.J.O.F.M. Gorj organizeaza, coordoneaza si realizeaza activitatea de ocupare a fortei de munca si de protectie sociala a persoanelor neîncadrate în munca la nivelul judetului Gorj.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Gorj asigură implementarea la nivel judetean a măsurilor de prevenire a somajului, protectia socială a persoanelor neîncadrate în muncă, organizează si coordonează activitatea de ocupare si de formare profesională a fortei de muncă.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Gorj ofera urmatoarele servicii: Medierea muncii; Informarea si consilierea profesionala; Acordarea de credite avantajoase; Completarea veniturilor salariale; Calificarea somerilor in meserii cerute de agentii economici; Cursuri de calificare si recalificare; Acordarea de servicii de preconcediere; Subventionarea locurilor de munca; Organizarea de Burse de locuri de munca
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Gorj

Telefon: 0253211568, 0253218004
Judet: Gorj
Localitate: Targu Jiu
Adresa: Tg-jiu, str. Lt. Col. Dumitru Petrescu nr. 1
E-mail: gorj@ajofm.anofm.ro
Web: www.gorj.anofm.ro


Jurisprudenta Litigii de munca si Conflicte de munca


Primirea la munca fara incheierea unui contract individual de munca. Dreptul fundamental la munca
Judecatoria Targu Jiu, Hotararea nr. 2374 din data de 24.03.2016
Compensarea orelor de munca suplimentara si a orelor de noapte
Tribunalul Gorj, Hotararea nr. 1396 din data de 08 iulie 2016
Contestatie decizie modificare unilaterala contract de munca
TRIBUNALUL GORJ, Hotararea nr. 273 din 25.01.2012
Contestatie decizie suspendare contract de munca
Tribunalul GORJ, Hotararea nr. 1237 din 07.02.2013
Decizie de modificare unilaterala a contractului individual de munca
Tribunalul GORJ, Hotararea nr. 5386 din 21.12.2013

Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat