AJOFM Ialomita

A.J.O.F.M. Ialomita functioneaza ca unitate cu personalitate juridica, este subordonata A.N.O.F.M. Bucuresti si are caracter public. La rândul ei A.J.O.F.M. Ialomita organizeaza, coordoneaza si realizeaza activitatea de ocupare a fortei de munca si de protectie sociala a persoanelor neîncadrate în munca la nivelul judetului Ialomita.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita asigură implementarea la nivel judetean a măsurilor de prevenire a somajului, protectia socială a persoanelor neîncadrate în muncă, organizează si coordonează activitatea de ocupare si de formare profesională a fortei de muncă.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita ofera urmatoarele servicii: Medierea muncii; Informarea si consilierea profesionala; Acordarea de credite avantajoase; Completarea veniturilor salariale; Calificarea somerilor in meserii cerute de agentii economici; Cursuri de calificare si recalificare; Acordarea de servicii de preconcediere; Subventionarea locurilor de munca; Organizarea de Burse de locuri de munca
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita

Telefon: 0243231809, 0243231785
Judet: Ialomita
Localitate: Slobozia
Adresa: Slobozia, Str. Lacului nr 10
E-mail: ialomita@ajofm.anofm.ro
Web: www.ialomita.anofm.ro


Jurisprudenta Litigii de munca si Conflicte de munca


Forma scrisa a contractului individual de munca. Efectele nulitatii contractului
Tribunalul Ialomita, Hotararea nr. 955/F din data de 24.05.2016
Contract de munca cu element de extraneitate. Competenta instantelor romanesti
Tribunalul IALOMITA, Hotararea nr. 1532 F din 09.04.2013
Suspendarea contractului de munca - Art. 52 Codul muncii
Tribunalul IALOMITA, Hotararea nr. 5386

Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat