Piloti


Membrii unui echipaj de zbor, calificati pe tip sau clasa de aeronava civila, care detin o licenta obtinuta in urma absolvirii unei forme de invatamant recunoscute si certificate de catre institutiile abilitate ale statului si care le permite sa piloteze o aeronava civila in operatiuni de zbor. La comanda aeronavei civile pot fi:
1. pilotul comandant este pilotul prim, membru al echipajului de conducere la bordul unei aeronave civile, care raspunde de indeplinirea misiunii de zbor in deplina siguranta si isi exercita dreptul de comanda asupra intregului echipaj, in conformitate cu reglementarile aeronautice specifice in vigoare;
2. copilotul este pilotul secund, altul decat pilotul comandant, membru al echipajului de conducere, care opereaza la bordul unei aeronave civile pentru care este necesar mai mult de un pilot, conform tipului de aeronava civila certificat sau regulilor de operare, in conformitate cu reglementarile aeronautice specifice in vigoare

Alti Termeni juridici:Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat