Salariatul temporarEste persoana care a incheiat un contract de munca temporara cu un agent de munca temporara, in vederea punerii sale la dispozitia unui utilizator pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia din urma. Alti Termeni juridici:Consultatii JuridiceMicsorarea salariului si modificarea fisei postului unilateral de catre angajatorAngajatorul poate modifica unilateral salariul, in sensul reducerii acestuia? Di ... Potrivit legii, atat modificarea cuantumului salariului (in sensul reducerii sau majorarii acestuia), cat si m ... Mutarea salariatului pe alt post, in absenta vreunui motiv disciplinar Buna ziua, Va rog frumos doresc un raspuns la urmatoarea problema: -de l ... Mutarea salariatului se realizeaza, in principiu, cu acordul salariatului. Mutarea la un alt loc de munca se p ... Inregistrarea tardiva a contractului individual de munca in Revisal. Contestarea procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiei Buna seara, Va deranjez cu o intrebare : Am inregistrat la ITM un contra ... Potrivit H.G. nr. 500/2011, netransmiterea registrului cu elementele contractului individual de munca cel tarz ... Inlocuirea temporara a unui salariat aflat in concediu. Modificarea fisei postului Buna ziua, Am o mica problema si vreau sa stiu ce categorii de colegi pot in ... In mod legal, nu puteti fi obligata sa indepliniti alte atributii decat cele prevazute in fisa postului pe car ... Transferul salariatilor. Obligarea salariatului sa semneze actul aditional privind modificarea locului muncii Buna seara.Sunt angajat la … sau cel putin am fost pana in data de 01.06.2014 da ... Din cele relatate de dvs nu reiese cu exactitate modalitatea in care s-a realizat transferul salariatilor. Imposibilitatea obligarii salariatului la semnarea unui act aditional la contractul individual de munca prin care se renunta la sporul pentru lucrul sambata si duminica Buna ziua, Prin natura serviciului pe care-l fac, sunt nevoit sa lucrez in t ... Semnarea unui act aditional presupune acordul ambelor parti. In mod legal, nu puteti fi obligat sa semnati un ... Efectuarea concediului de odihna in anul urmator. Refuzul angajatorului de a acorda concediu de odihna Buna ziua. Sunt angajat la locul de munca actual din octombrie 2004. In 2005 ... Potrivit Codului muncii, angajatorul este obligat sa asigure efectuarea concediului de odihna in fiecare an. T ... Refuzul salariatului de a semna incetarea CIM prin acordul partilor Buna ziua! Vreau sa stiu pana unde pot ajunge aburile si amenitarile de la h ... Cat priveste intentia angajatorului de a dispune concedierea in privinta dvs. vom face urmatoarele precizari. ... Obligarea salariatului sa semneze noua fisa a postului Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca administrartia firmei la care lucrez poate ... Fisa postului trebuie sa fie asumata de salariat prin semnatura. In caz contrar, nu vi se poate solicita sa in ... |
Servicii pentru Angajatori
Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator
Servicii pentru Salariati
Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat