Avansare


Modalitate de modificare a contractului individual de munca, realizata prin schimbarea felului muncii , in sensul trecerii salariatului in aceiasi unitate - ori in alta, prin transfer - dintr-o functie sau meserie intr-o alta superioara, ceea ce, de regula, implica si o majorare a salariului de baza, iar, daca este cazul, si acordarea ori majorarea indemnizatiei de conducere

Alti Termeni juridici:

Consultatii Juridice

Avansare pe postul unei persoane aflate in concediu prenatal. Retrogradare in situatia reintoarcerii titularului postului din concediu
buna ziua va rog daca puteti sa-mi raspundeti la o intrebare , lucrez intr-o com ... Intelegem ca in prezent ocupati postul unei persoane aflate in concediu de risc maternal.
La intoarcerea a ...


Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat