Meserie


Complexul de cunostinte profesionale obtinute prin scolarizare si prin practica, necesare pentru executarea anumitor operatiuni de transformare si prelucrare a obiectelor muncii, pentru executarea de lucrari sau prestarea anumitor servicii, de regula, in cadrul unei ierarhii functionale (organizatorice).

Alti Termeni juridici:

Consultatii Juridice

Consecintele nerespectarii termenului de preaviz in caz de demisie. Eliberarea adeverintei de vechime
astazi 2.12.2014 mi.am dat demisia deoarece nu mai suportam jignirile si ridica ... Nerespectarea termenului de preaviz poate atrage raspunderea dvs. pentru prejudiciul astfel cauzat. Cat prives ...


Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat