Avertisment


Sanctiune disciplinara aplicata angajatului in situatia in care a fost sanctionat pentru o fapta ce atrage raspunderea disciplinara. Sanctiune contraventionala, aplicata atunci cand fapta comisa are o gravitate redusa, ce consta in atentionarea contravenientului asupra faptei savarsite si a pericolului acesteia, atentionare urmata de indemnul de a respecta dispozitiile legale.

Alti Termeni juridici:

Consultatii Juridice

Procedura acordarii zilelor de concediu de odihna prin Regulamentul intern
Lucrez la o societate si conform regulamentului intern avem dreptul la 21 de zil ... 1. In conformitate cu art. 145 din Codul muncii, durata minima a concediului de odihna anual este de 20 de zil ...
Contestarea sanctiunii avertismentului. Aplicarea mai multor sanctiuni disciplinare pentru aceeasi abatere
Buna seara,
Am si eu urmatoarea situatie. Am primit un avertisment scris de ... Pentru aceeasi fapta se poate aplica o singura sanctiune disciplinara. Facem precizarea ca retinerea bonurilor ...


Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat