Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut


Profesiograma


Reprezentare sintetica a caracteristicilor unei activitati profesionale sub aspectul cerintelor fizice (forta fizica, talia, greutatea), al starii de sanatate, al aptitudinilor, al cunostintelor profesionale, al inteligentei, atentiei, spiritului de observatie, trasaturilor de temperament, exigentelor sociale, etice etc.

Alti Termeni juridici:Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat