Obiectivele de training


Descriu ceea ce un participant va fi capabil sa faca la sfarsitul cursului. Ele indica conditiile, comportamentul (actiunea) si standardul privind modul de realizare a unei sarcini dupa participarea la curs.

Alti Termeni juridici:

Consultatii Juridice

Stagiul de formare profesionala initiat de angajator. Interdictia incetarii contractului individual de munca la initiativa salariatului
buna ziua,
momentan am un contract de munca temporara pe o periaoda de 12 l ... Conform art. 198 alin. 2 din Codul muncii, salariatii care au beneficiat de un curs sau un stagiu de formare p ...


Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat