Documentatia care trebuie depusa la ITM odata cu prima depunere a REVISAL


Ce documente trebuie sa depun la inspectoratul teritorial de munca pentru prima depunere a registrului general de eviden?a a salaria?ilor ?

Raspuns Avocat Dreptul Muncii:

Depunerea registrului va fi insotita de o adresa de inaintare stampilata si semnata de reprezentantul legal al angajatorului; Copie certificat de inmatriculare la Registrul Comertului, Copie certificat de inregistrare fiscala, Copie act de identitate (angajator pers. fizica) .Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat