Salvare baza de date REVISAL


Exista posibilitatea salvarii de catre angajator a bazei de date ce cuprinde registrul general de eviden?a a salaria?ilor ?

Raspuns Avocat Dreptul Muncii:

Pentru recuperarea unui singur angajator inregistrat in baza de date, se vor apela operatiunile de export/import; pentru recuperarea mai multor angajatori inregistrati in baza de date, se vor apela operatiunile de Salvare/RestaurareServicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat