Numarul de zile de concediu de odihna cuvenit, ulterior efectuarii concediului medical
Buna ziua. Am o nelamurir, eu lucrez la posta sunt factor postal si in urma unui accident de bicicleta am avut piciorul rupt la glezna si ruptura de ligamente si menisc. Din 17.01.2014 sunt in concediu medical, am fost operata si la genunchi, pana la sfarsitul lunii sept. sunt in medical si in total am 243 zile de concediu medical. M-ar interesa daca mai am dreptul la concediul de odihna pe anul acesta si cate zile am dreptul in total, tinand cont de faptul ca nu mi-am luat nici o zii pe anul acesta. Va multumesc anticipat si astept raspuns pe adresa de email. O zii buna
Raspuns Avocat Dreptul Muncii:
In conformitate cu Directiva 2003/88, faptul ca salariatul se afla in concediu medical nu influenteaza numarul de zile de concediu de odihna ce urmeaza sa-i fie acordat. Prin urmare, veti beneficia de integralitatea concediului de odihna cuvenit in temeiul contractului individual de munca, de minim 20 de zile lucratoare Data: 21.11.2014
Serviciile noastre nu se rezuma la consultanta juridica online, ci se extind si la asistarea si reprezentarea clientilor de catre avocati, in orice problema de dreptul muncii, precum si redactarea sau/si consilierea in intocmirea diverselor acte, documente si proceduri juridice de dreptul muncii.
Consultanta juridica initiala este faza in care, pe baza informatiilor pe care le furnizati si a situatiei concrete de fapt, vom realiza o evaluarea a cazului, a solutiilor optime de urmat, a costurilor implicate, precum si a duratei aproximative a litigiului.
Consultanta juridica initiala se realizeaza la Sediul Cabinetului. Solicita o consultatie!
|
|
Servicii pentru Angajatori
Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator
Servicii pentru Salariati
Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat