Nerealizarea obiectivelor comerciale. Motiv de sanctionare disciplinara


stimate d-le avocat,
va rog sa-mi spuneti, daca un angajat poate fi sanctionat disciplinar, pentru motive de nerealizare a bugetelor, a obiectivelor comerciale, stabilite de conducere.
va multumesc,
cu stima,

Raspuns Avocat Dreptul Muncii:

Este necesar studiul fisei de post pentru un raspuns concret. Daca prin fapta salariatului nu sunt respectate atributiile sale de serviciu, aceasta poate constitui abatere disciplinara, cercetata si sanctionata corespunzatorServicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat