Actiune in revendicare vs. actiune in despagubiri


Pe un teren ,fost propietete a tatalui meu , X a construit o instalatie de prelucrare a gazelor pe care a vandut o statului austriac reprezentat de Y actualmente propietar. Cui sa ma adresez pentru a fi despagubit avand in vedere faptul ca nicio autoritate , primaria din satul respectiv , X sau Y nu au acceptat niciun fel de discutii.

Raspuns Avocat Dreptul Muncii:

In situatia data, aveti deschisa calea introducerii unei actiuni in revendicare in fata instantei de judecata prin care sa solicitati, fie restituirea portiunii de teren preluata fara drept de catre Petrom, fie obligarea acestuia la plata unei despagubiri echivalente cu prejudiciul suferit.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat