Rectificare in Revisal. Sanctiuni


am gresit numele unei salariate in revisal, (lipseste o litera), inregistare si transmitere la itm la 15.10.2014 , am constatat in data de 2.12.2014 , va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti cum sa corectez si care sunt santiunile pentru eroare.
multumesc , astept raspuns pe e-mail

Raspuns Avocat Dreptul Muncii:

Potrivit HG nr. 500/2011, orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea. Prin urmare, va trebui sa corectati de indata eroara survenita.
Facem precizarea ca inregistrarea de date eronate sau incomplete constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 3.500 la 5.000 lei.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat