Actul nr. 739/2009, Act aditional la Contractul colectiv de munca unic la nivel de ramura constructii de masini pe anii 2008-2010


ACT ADITIONAL
la Contractul colectiv de munca unic la nivel de ramura constructii de
masini pe anii 2008-2010, inregistrat la Ministerul Muncii, Familiei si
Egalitatii de Sanse sub nr. 710/18.01.2008 inregistrat la Ministerul
Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse sub nr. 739/5.01.2009

Art. 1. - Articolul 64(1) va avea urmatorul continut: "Salariul de baza minim in ramura, pentru activitati ce necesita o atestare a calificarii, pentru un program complet de lucru, este de 760 lei, incepand cu 1 ianuarie 2009."

Art. 2. - Anexa nr. 1 - Lista cu societatile comerciale beneficiare ale Contractului colectiv de munca unic la nivelul ramurii constructii de masini - se completeaza cu urmatoarele societati comerciale:

Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat