M. Muncii doreste realizarea Registrului Electronic Central pentru Persoane cu Handicap


Marti, 11 septembrie 2012 Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a semnat un contract de consultanta care are drept obiectiv realizarea Registrului Electronic Central pentru Persoane cu Handicap, unul dintre indicatorii stabiliti in cadrul noului acord de imprumut cu BIRD, destinat finantarii Proiectului privind incluziunea sociala, aprobat prin Legea nr. 40/2007.

Scopul Registrului este de a integra intr-un depozit de date central toate informatiile existente in bazele de date ale directiilor generale de asistenta sociala si protectia copilului judetene sau ale sectoarelor municipiului Bucuresti si de a fi un sistem informatic unitar de colectare/raportare a acestor date, oferind astfel suportul informational pentru deciziile si politicile cu impact asupra activitatilor din responsabilitatea beneficiarilor platformei.

Registrul Electronic Central pentru Persoane cu Handicap va deveni astfel un punct national unic de agregare a datelor, de informare si acoperire a multiplelor forme de raportare a activitatilor cu privire la protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat