DGASP: Peste 85.000 de copii din Romania aveau cel putin un parinte plecat la munca in strainatate


Datele Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASP) arata ca la sfarsitul lunii martie 2012, 85.576 de copii din Romania aveau cel putin un parinte plecat sa munceasca in strainatate.

Dintre acestia, 25.048 aveau ambii parinti emigrati din motive economice, astfel incat se aflau in ingrijirea bunicilor, altor rude, sau chiar a vecinilor, iar 23.722 de minori se aflau in ingrijirea unei rude de pana la gradul IV, fara nicio masura de protectie.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat