Ministerul Muncii: Numarul de beneficiari de ajutoare sociale a crescut in 2012


O analiza realizata de Ministerul Muncii indica o crestere de 5,3 la suta a sumei platite cu ajutoarele sociale si cu 2.1% a numarului de familii beneficiare in 2012 comparativ cu anul precedent.

Mai exact, in perioada vizata, 192.135 de familii au beneficiat de ajutoare sociale, cu 3.976 mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut, iar suma aferenta platii acestor ajutoare se ridica la 309.952.741 lei, mai mare cu 15.656.417 lei.

Datele centralizate de MMFPS mai arata faptul ca la sfarsitul lunii septembrie 2012 erau in plata 188.489 cereri de acordare a ajutorului social, mai mult cu 2.113 decat la sfarsitul lunii august si cu 11.769 in plus (adica 6,7 la suta) decat cele inregistrate la sfarsitul lunii septembrie 2011.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat