Guvernul a hotarat stabilirea zilelor de 24 si 31 decembrie 2012 ca zile libere


Guvernul a hotarat ca zilele de 24 si 31 decembrie 2012 sa fie declarate zile libere pentru angajatii din sectorul bugetar, aceste zile urmand a fi recuperate in datele de 12 si 19 ianuarie 2013.

Dispozitiile Hotararii nu se aplica la locurile de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta si, de asemenea, in cadrul instantelor judecatoresti, sedintele de judecata deja stabilite pentru zilele de 24 si 31 decembrie se vor desfasura conform programarii.

Dispozitiile Hotararii pot fi aplicate si angajatilor din sectorul privat, in masura in care partenerii sociali stabilesc acest lucru.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat