Curtile de apel vor avea in organigrama un psiholog specializat in specialitatea psihologia muncii si organizationala


Prin hotararea CSM, publicata in Monitorul Oficial, a fost modificat si completat Regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti si, ca urmare, a fost adaugata o noua sectiune - psihologul instantei.

``De la data intrarii in vigoare a actului normativ, fiecare curte de apel din Romania va avea in organigrama un psiholog specializat in specialitatea psihologia muncii si organizationala, atestat in conditiile legii de catre Colegiul Psihologilor din Romania. Psihologul de instanta va asigura asistenta psihologica, evaluarea si consilierea psihologica a personalului curtilor de apel si al instantelor de judecata din circumscriptia acesteia, activitate psihologica ce va fi dimensionata si adaptata mediului organizational specific sistemului de justitie romanesc``, se arata in comunicatul CSM.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat