Romanii care sufera de TBC nu mai au voie sa munceasca in strainatate


Romanii care sufera de tuberculoza, o forma a bolii rezistenta la medicamente, nu vor mai putea sa lucreze in strainatate.
Masura ar putea fi luata din toamna de autoritatile romane, speriate de numarul mare de asemenea cazuri. Bacilul Koch, cel care provoaca tuberculoza, a devenit rezistent la tot mai multe medicamente. Medicii atrag atentia ca boala trebuie tratata corespunzator de la primul semn, iar tratamentul nu trebuie intrerupt sub nicio forma. Un roman care se afla in Austria a fost diagnosticat cu tuberculoza rezistenta la cinci tipuri de antibiotic. Barbatul are 45 de ani si a ajuns in acest stadiu al bolii, dupa ce a intrerupt tratamentul in 2002.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat