ANOFM: Prognoza cursurilor ce urmeaza sa inceapa in luna septembrie 2013


Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va organiza in luna septembrie 203 de programe de formare profesionala pentru un numar de 4.103 persoane care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare profesionala gratuite, organizate de Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca si a Municipiului Bucuresti.

Judetele in care, in luna SEPTEMBRIE, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt:
Vaslui (237 persoane),
Bihor (201 persoane),
Hunedoara (182 persoane),
Dambovita (154 persoane),
Teleorman (154 persoane).


Meseriile cele mai solicitate pentru care se vor organiza programe de formare profesionala, in luna SEPTEMBRIE, sunt:

- Lucrator in comert - 434 persoane;- Operator introducere validare si prelucrare date - 274 persoane;- Bucatar - 272 persoane;- Inspector (referent) resurse umane - 240 persoane;- Ospatar (chelner) - 185 persoane;- Agent de securitate - 151 persoane- Frizer, coafor, manechiurist, pedichiurist - 132 persoane;- Instalator instalatii tehnico-sanitare si gaze - 132 persoane;- Manechiurist, pedichiurist - 112 persoane;- Comunicare in limba engleza - 110 persoaneServicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat