Contractele pentru munca sezoniera in Spania ar putea disparea


In cazul in care Spania elimina moratoriul cu privire la angajarea muncitorilor romani si bulgari, conform legii europene, acestia nu vor mai putea fi angajati in campaniile agricole pentru perioade de trei sau sase luni, ci pentru minim un an de zile.
Teama de a ramane fara muncitori in campania de cules a maslinelor din decembrie ii reuneste pe agricultorii din Toledo pentru a gasi o alternativa in cazul in care se elimina moratoriul. Astfel, in decursul acestei saptamani, angajatorii incearca sa gaseasca o solutie la acoperirea celor aproximativ 2.000 de locuri de munca.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat