Asociatia Romana a Bancilor vrea baza de date cu salariati de la Ministerul Muncii


Asociatia Romana a Bancilor (ARB) este in tratative cu Ministerul Muncii pentru ca bancile sa obtina acces la baza de date cu salariatii care intra in evidenta ministerului.
Scopul este cel de a facilita aplicarea noilor norme de creditare impuse de BNR, a declarat presedintele ARB, Radu Ghetea, citat de NewsIn. „ARB este in tratative cu Ministerul Muncii pentru a putea accesa baza de date a acestuia cu salariati, in scopul de a inlesni aplicarea noilor norme de creditare a populatiei“, prin care bancilor li se impune sa ceara clientilor fisa fiscala pentru venitul pe anul precedent, a declarat Radu Gratian Ghetea, fara a da un termen in care aceasta baza de date ar putea sa fie pusa la dispozitia bancilor.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat