Comisia de Munca din Senat a abrogat prevederea prin care era interzisa cumularea pensiei cu salariul


Comisia de Munca din Senat a abrogat prevederea instituita in 2009 prin care bugetarilor le era interzisa cumularea pensiei cu salariul.

Interzicerea cumulului pensie-salariu a fost una dintre primele masuri ale Cabinetului Boc, care a incercat sa impuna masura printr-o Ordonanta de Urgenta.

La sesizarea Avocatului Poporului, Curtea Constitutionala a decis insa ca actul normativ nu respecta Legea fundamentala.

Senatul este camera decizionala.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat