Comisia de munca a Camerei Deputatilor a aprobat egalizarea varstei de pensionare la 65 de ani


Proiectul de lege initiat de Guvern care prevede egalizarea varstei de pensionare la femei si barbati la 65 de ani a fost adoptat marti de catre Comisia de munca a Camerei Deputatilor.

Cresterea varstei de pensionare la 65 de ani urmeaza sa fie facuta esalonat, pana in 2035 la femei si 2015 pentru barbati.

Proiectul Guvernului a fost insa aprobat de comisie si urmeaza sa fie supus dezbaterii plenului Camerei Deputatilor, care este for decizional.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat