In M. Of. a fost publicata HG privind suplimentarea posturilor de personal auxiliar de specialitate din instante


In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 875 din data de 2 decembrie 2014 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 1063/2014 privind suplimentarea numarului maxim de posturi pentru instantele judecatoresti.

Potrivit Hotararii de Guvernnr. 1063/2014, numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti se suplimenteaza cu 92 de posturi de personal auxiliar de specialitate.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat