Guvernul a stabilit numarul de lucratori straini admisi pe piata de munca in anul 2015


In Monitorul Oficial al Romaniei , nr . 87 ,din data de 02.02.2015 a fost publicata HG nr. 52/2015, privind stabilirea contingentului pe tipuri de lucratori nou-admisi pe piata fortei de munca in anul 2015

Prin aceasta hotarare guvernul stabileste contingentul pe tipuri de lucratori nou-admisi pe piata fortei de munca in anul 2015 dupa cum urmeaza:

a)lucratori permanenti - 3.300;

b)lucratori stagiari - 200;

c)lucratori sezonieri - 200;

d)lucratori transfrontalieri - 100;

e)lucratori inalt calificati - 800;

f)lucratori detasati - 900Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat