(P) InfoDosar.ro - Urmareste gratuit dosarul din instanta


Un site care te ajuta sa gasesti dosarele din instanta si te notifica atunci cand apar modificari in dosarul pe care il urmaresti.

Cum poti urmari dosarele pe InfoDosar.ro?
  • Serviciul de urmarire dosar este gratuit.
  • Iti creezi cont, alegi dosarul/dosarele care te intereseaza, iar apoi vei fi informat gratuit cand apar modificari in dosarul/dosarele urmarit/e. Din contul tau iti vei administra lista cu dosarele urmarite, precum si lista dosarelor care te intereseaza/recent vizualizate.
  • InfoDosar.ro verifica zilnic dosarul/dosarele pe care il/le urmaresti si te notifica pe mail daca a aparut vreo modificare.

Ce informatii obtin pe InfoDosar.ro?


Informatiile oferite de InfoDosar constau, dupa caz, in: partile si calitatea acestora in dosar, obiectul dosarului, instanta si completul de judecata, sedintele de judecata (data si ora sedintei, solutia pronuntata, tipul solutiei), caile de atac, partea care a declarat, precum si data la care s-a declarat respectiva cale de atac (recurs, apel, contestatie in anulare s.a.)


Intra pe InfoDosar.ro, creaza cont si urmareste dosarele care te intereseaza ... gratuit.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat