Oferte de munca in Germania pentru studentii romani in vacanta de vara 2019


Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca faciliteaza, prin reteaua EURES, obtinerea de contracte de munca in Germania de catre studentii romani.

Oferta primita de la angajatorii germani, prin intermediul Agentiei Federale pentru Ocuparea Fortei de Munca din Koln, este pentru perioada vacantei de vara (2 luni), fiind disponibile 30 de posturi in domeniul hotelier - gastronomic, Ečn gastronomia de sistem (fast-food), Ečn productia industriala si Ečn domeniul serviciilor.

Mentionam ca, pentru aceste locuri de munca se pot inscrie persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 - 35 de ani, care urmeaza cursuri de zi la o institutie de invatamant de stat sau particulara acreditata conform legii si care au cunostinte bune/foarte bune de limba germana.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul agentiei judetene in raza careia au domiciliul sau studiaza si vor depune un dosar cu urmatoarele documente:

- copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni);

- fisa de solicitare - Bewerbung - completata Ečn 2 exemplare la calculator, printata fata - verso si semnata (formularul tipizat si instructiunile de completare a acestuia se gasesc pe site-ul www.anofm.ro la sectiunea Comunicare / Anunturi diverse);

- adeverinta de la facultate Ečn care sa se specifice anul de studii si ce tip de cursuri urmeaza studentul (tipizat facultate);

- adeverinta de la facultate - Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat precum si instructiunile de completare sunt postate pe site-ul www.anofm.ro la sectiunea Comunicare / Anunturi diverse );

- 3 fotografii tip pasaport;

- copie permis de conducere (daca este cazul).

Data limita pentru depunerea dosarelor este 14 februarie 2019.

Informatii suplimentare pot fi solicitate consilierilor EURES din cadrul AJOFM/AMOFM BucurestiServicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat