Guvernul a acordat ajutoare de urgenta familiilor afectate de tornada produsa in data de 30 aprilie 2019 la Calarasi


In Monitorul Oficial nr. 362 din 09.05.2019 a fost publicata Hotararea nr. 270/2019 privind acordarea unor ajutoare de urgenta.

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenta in valoare totala de 28.500 lei din creditele bugetare aprobate cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului Muncii si Justitiei Sociale pe anul 2019, pentru sprijinirea unui numar total de 13 familii aflate in situatii de necesitate cauzate de fenomenul meteorologic sever produs in data de 30 aprilie 2019 in judetul Calarasi.
Sumele acordate fiecarei familii variaza intre 1500 si 3000 de lei.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat