Guvernul a acordat ajugoare de urgenta de peste 420 000 de lei pentru persoanele aflate in situatii de necesitate


In Monitorul Oficial nr. 409 din 24.05.2019 a fost publicata Hotararea nr. 296/2019 privind acordarea unor ajutoare de urgenta.

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenta in valoare totala de 422.700 lei din creditele bugetare aprobate cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului Muncii si Justitiei Sociale pe anul 2019, pentru sprijinirea unui numar total de 107 familii si persoane singure, conform anexei care face parte integranta din prezenta hotarare, aflate in situatii de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, probleme grave de sanatate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune sociala.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat