178 programe de formare profesionala vor incepe in luna septembrie 2019, la nivel national


2.895 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in luna septembrie 2019.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: agent de securitate - 185 persoane; ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie publica - 170 persoane; competente cheie - comunicare in limba romana (competente de baza in matematica) - 120 persoane; operator introducere validare si prelucrare date - 156 persoane; bucatar - 145 persoane; lucrator in comert - 133 persoane; frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist - 112 persoane;

Judetele in care, in luna septembrie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Vrancea (224 persoane), Dolj (238 persoane), Dambovita (140 persoane), Bucuresti (210 persoane), Mures (131 persoane).

Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domicliul sau resedinta sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la sectiunea ``Persoane fizice/Cursuri de formare profesionala``.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat