Activitatea ANI ca urmare a raspandirii infectiei cu COVID-19 la nivel national


Avand in vedere ultimele evolutii privind raspandirea infectiei cu COVID-19 la nivel national, Agentia Nationala de Integritate aduce la cunostinta opiniei publice suspendarea tuturor activitatilor de relatii cu publicul, la sediul institutiei, in perioada 11 martie 22 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii acestei masuri.

Activitatea de relatii cu publicul se va efectua doar prin telefon, corespondenta electronica si prin posta.

Adresa postala: Bulevardul Lascar Catargiu nr. 15, Sector 1, Bucuresti, cod postal: 010661

Telefon: +40-37-206 98 69; Fax: +40-37-206 98 88;

E-mail: ani@integritate.eu

In acest context, programul de lucru cu publicul, prin telefon, se va prelungi, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:30 - 16:00.

Totodata, avand in vedere atributiile Agentiei Nationale de Integritate prevazute de dispozitiile legii referitoare la primirea declaratiilor de avere si de interese ale persoanelor prevazute de Legea nr. 176/2010, in perioada mentionata, declaratiile nu vor mai fi primite fizic, prin registratura ANI, acestea urmand a fi transmise Agentiei exclusiv prin intermediul postei.

Nu in ultimul rand, incepand cu data de 11 martie 2020 se suspenda participarea personalului Agentiei Nationale de Integritate, in interes de serviciu, la evenimente/manifestari publice.

A se vedea si:

 • Suspendarea contractului de munca ca urmare a carantinei sau fortei majore
 • Concedierea salariatilor pe durata carantinei sau ca urmare a starii de carantina
 • Starea de cantatina. Indemnizatia pentru carantina si pentru reducerea timpului de lucru


 • Servicii pentru Angajatori

  Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
  Sunt Angajator

  Servicii pentru Salariati

  Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
  Sunt Salariat