Comunicat: Desfasurarea activitatii MCP Cabinet avocati in contextul pandemiei cu CoVID-19 si a starii de urgenta decretate


In contextul pandemiei cu CoVID-19 si a starii de urgenta decretate, va informam ca activitatea Cabinetului NU se suspenda si va fi adaptata noilor realitati:

- se va acorda prioritate mijloacelor de comunicare la distanta (telefon, mail sau alte aplicatii electronice), cu exceptia situatiilor urgente care ar impune intrevederea la Cabinet (fiind luate masuri speciale de igiena si lamurirea prealabila a situatiei fiecarei persoane);

- asistenta juridica si, dupa caz, reprezentarea in instanta vor fi realizate in conditiile impuse de autoritati;

- toate celelalte activitati (consultanta, redactare, relatia cu instantele de judecata si celelalte institutii) se vor desfasura in continuare.

In cazul in care apar modificari vom informa din timp despre acestea.

Date contact Cabinet: https://www.mcp-avocati.ro/contact.php

Va multumim!

Echipa MCP Cabinet avocatiServicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat