Conferintele UpDate Work: Carantina si forta majora. Impactul asupra relatiilor de munca


Editura Universul Juridic in parteneriat cu MCP Cabinet avocati (fondator Avocat Marius-Catalin Predut) organizeaza joi, 9 aprilie, incepand cu ora 12:00, prima conferinta din seria: Conferintele Online UpDate Work: Carantina si forta majora. Impactul asupra relatiilor de munca.

Speakerii_invitati sunt:

Marius-Catalin Predut_Avocat fondator ``MCP Cabinet avocati``, Autor Codul muncii comentat

Catalina Bordianu Calangiu_Avocat FondatorBordianu & Asociatii

Ioana Fecioru Gogalniceanu_Avocat PartenerBordianu & Asociatii

Temele abordate vor fi:

- Reglementari generale si speciale din Codul muncii, Codul civil, precum si Decretul prezidential privind instituirea starii de urgenta, Ordonantele militare si Ordinele autoritatilor privind punerea in aplicare a acestora;

- Izolarea si carantina - situatii de forta majora. Doctrina si jurisprudenta;

- Restrangerea unor drepturi si libertati;

- Efecte - masurile ce pot fi luate, in conditiile legii, de angajatori; adaptarea contractelor de munca/a actelor aditionale, durata si incetarea situatiilor particulare;

- Forta majora rastoarna regula acordului de vointa pentru modificarea contractelor de munca aflate in executare.

Codul muncii Carantina Avocat Marius-Catalin Predut

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ pers. si include:

-3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium (acces la intreaga arhiva / Revista Universul Juridic);

Accesul la conferinta se face online, pe baza de utilizator si parola.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferinta video va sunt transmise in mod automat, prin e-mail, dupa inscrierea dvs prin completarea formularului de mai jos.

Conferinta video va fi transmisa LIVE la data si ora afisate. De asemenea, inregistrarea VIDEO a conferintei va va fi pusa la dispozitie in cel mai sucurt timp dupa finalizarea transmisiei LIVE.

Atat transmisia LIVE, cat si inregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe baza de utilizator si parola pentru persoanele care s-au inscris cu succes prin formularul evenimentului si care au achitat contravaloarea accesului.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat