Documente necesare pentru acordarea somajului tehnic potrivit OUG nr. 30/2020 modificata prin OUG nr. 32/2020Regasiti atasat urmatoarele documente:

- cererea pentru acordarea somajului tehnic

- declaratia pe propria raspundere a angajatorului

- lista persoanelor persoanelor carora li s-a suspendat contractul individual de munca, din initiativa angajatorului, potrivit art. 52 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii

Lista documentelor aici -https://www.anofm.ro/?agentie=ANOFM&page=0

Documentele vor fi transmise la agentia pentru ocuparea fortei de munca judeteana/municipala din raza careia are angajatorul sediul social, la adresa de e-mail dedicata acestei masuri"judet@anofm.gov.ro"(exemplu brasov@anofm.gov.ro, caras-severin@anofm.gov.ro).

Lista persoanelor carora li s-a suspendat contractul individual de munca din initiativa angajatorului, potrivit art. 52 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, va fi transmisa atat in format .pdf, cat si editabil.

A se vedea siOUG 30/2020, actualizata prin OUG 32/2020Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat