Conferintele UpDate Work: Reorganizarea societatilor angajatoare


Editura Universul Juridic in parteneriat cu MCP Cabinet avocati (fondator Avocat Marius-Catalin Predut) organizeaza marti, 28 aprilie, incepand cu ora 12:00, cea de-a patra conferinta din seria: Conferintele Online UpDate Work: Reorganizarea angajatorilor impusa de criza CoVID-19.

Speakeriiinvitati sunt:

Marius-Catalin Predut,Avocat fondator ``MCP Cabinet avocati``, Autor Codul muncii comentat

Catalina Bordianu Calangiu,Avocat FondatorBordianu & Asociatii

Irina Maria Diculescu,Avocat Partener ``MCP Cabinet avocati``

Temele abordate vor fi:

- Reglementare;
- Cazuri;
- Procedura;
- Concedierile individuale sau colective. Necesitatea consultarilor cu Sindicatele sau, dupa caz, reprezentantii salariatilor;
- Sprijinul statutului in diminuarea impactului social.

Codul muncii Reorganizare Avocat Marius-Catalin Predut

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ pers. si include:

-3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium (acces la intreaga arhiva / Revista Universul Juridic);

Accesul la conferinta se face online, pe baza de utilizator si parola.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferinta video va sunt transmise in mod automat, prin e-mail, dupa inscrierea dvs prin completarea formularului de mai jos.

Conferinta video va fi transmisa LIVE la data si ora afisate. De asemenea, inregistrarea VIDEO a conferintei va va fi pusa la dispozitie in cel mai sucurt timp dupa finalizarea transmisiei LIVE.

Atat transmisia LIVE, cat si inregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe baza de utilizator si parola pentru persoanele care s-au inscris cu succes prin formularul evenimentului si care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea si accesarea transmisiei LIVE si a inregistrarii se face doar pe Portalul Universul Juridic. Aveti nevoie doar de o conexiune la internet si nu sunt necesare programe software ori setari tehnice speciale in afara de autentificarea cu utilizator si parola pe www.universuljuridic.ro

Pentru participare este nevoie de inscriere prin completarea formularului urmator.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat