Portalul instantelor de judecata (www.portal.just.ro) intra intr-un nou stadiu de dezvoltare


Prin atragerea fondurilor de finantare europene, Ministerul Justitiei a realizat un proiect de extindere a facilitatilor de informare a portalului instantelor de judecata din Romania si s-au intreprins demersuri pentru asigurarea infrastructurii capabile sa sustina noul portal extins.

Principalul element de noutate al initiativei de extindere a portalului il reprezinta preluarea din sistemele informatice ale instantelor de judecata a tuturor hotararilor judecatoresti care constituie informatii de interes public si publicarea lor integrala (nu in extras), automata, pe portalul instantelor de judecata. In prima etapa (primul trimestru al anului 2009), jurisprudenta consolidata la nivel national va fi accesibila in reteaua interna a sistemului judiciar, urmand ca dupa o perioada de testare sa devina accesibila publicului larg, prin intermediul portalului instantelor de judecata. In aceasta perioada de testare interna vor fi urmarite atat aspecte ce privesc respectarea protectiei datelor cu caracter personal (instantele de judecata avand responsabilitati legale in calitate de operatori de date cu caracter personal), cat si fiabilitatea noului sistem extins.

InfoDosar.ro - Urmareste online dosarul din instanta!Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat