AMOFM Bucuresti anunta oferta agentilor economici pentru "Bursa Generala a Locurilor de Munca"


Agentia Municipala pentru ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza, in data de 24 aprilie, o noua ditie a "Bursei Generale a Locurilor de Munca", pentru care 99 de agentii economici si-au anuntat participarea, cu o oferta de 1.750 de locuri de munca.
Actiunea va avea loc in incinta Salii de Sport a Colegiului Tehnic –Petru Maior, din Bulevardul Timisoara nr. 6, Sector 6. Pana in acest moment si-au anuntat participarea 99 de agenti economici, cu o oferta de 1.750 de locuri de munca. Structura ofertei locurilor de munca in functie de nivelul studiilor este urmatoarea: Studii superioare - 273 Studii medii - 521 Muncitori calificati - 95 Muncitori necalificati - 261 Ofertele de locuri de munca ale agentilor economici se primesc pana la data de 22.04.2009, la sediul A.M.O.F.M. Bucuresti din Strada Spataru Preda nr. 12, Sector 5, precum si la sediile Agentiilor de sector. Nu se primesc oferte ale agentilor economici in ziua Bursei.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat