Lista agentiilor din cadrul Ministerului Muncii care vor fi comasate


Ministrul Marian Sarbu a anuntat ca la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale vor fi comasate

- Agentia Nationala pentru Protectia Familiei,

- Centrul Pilot de Asistenta si Protectia Victimelor Violentei in Familie,

- Centrul de Informare si Consultanta pentru Familie,

- Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului in Agentia Nationala pentru Protectia Familiei si a Drepturilor Copilului.

De asemenea, Inspectia Muncii va fi comasata cu Inspectia Sociala, iar institutia care va rezulta va avea cu 20% mai putine posturi. Institutul National de Cercetare aa‚¬a€œ Dezvoltare pentru Protectia Muncii Alexandru Darabont si Institutul National de Cercetare Stiintifica in Domeniul Muncii si Protectiei Sociale vor fi comasate in Institutul National de Cercetare aa‚¬a€œ Dezvoltare, cu un total de 152 de posturi.

"In total, din cele 14 structuri ale Ministerului Muncii, 10 se comaseaza, iar una se desfiinteaza" a declarat ministrul Marian Sarbu. "Avem o reducere totala de 1316 posturi, iar in zilele urmatoare voi discuta cu reprezentantii functionarilor publici si ai salariatilor din MMFPS criteriile cele mai bine, din punct de vedere social, pentru a putea sa trecem peste acest moment cu cat mai putine costuri sociale" a mai precizat ministrul Muncii.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat