Departamentul de comunicare al MMFPS anunta lansarea unei serii de conferinte de presa cu o frecventa bilunara


Dat fiind ca problematica gestionata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de institutiile aflate in subordinea, coordonarea sau sub autoritatea sa este una extrem de complexa, cu implicatii in toate palierele vietii cetatenilor,

Departamentul de comunicare al MMFPS anunta lansarea unei serii de conferinte de presa cu o frecventa bilunara, care sa faciliteze transmiterea informatiilor relevante catre publicul larg, prin intermediul canalelor mass-media.

Astfel, o data la doua saptamani, in ziua de joi, ora 12:00, la sediul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Dl. Ministru Mihai Seitan, impreuna cu Secretarii de Stat din cadrul MMFPS, vor sustine o conferinta de presa la care sunt invitati toti jurnalistii acreditati MMFPS.

Prima conferinta de presa va avea loc joi, 18 februarie 2010, ora 12:00, la sediul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, etaj 2, sala 205. Tematica abordata va avea in vedere proiectul de lege a pensiilor, masurile legislative in vederea preintampinarii cresterii ratei somajului in 2010, dar si alte subiecte care fac subiectul stirilor din ultimele zile.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat