CAS-ul angajatilor din armata, politie si servicii speciale va fi de 10,5 la suta, fata de 5 la suta cat este in prezent


Angajatii din armata, politie si servicii speciale vor trebui sa plateasca din 2011 contributii de asigurari sociale (CAS) de 10,5% in loc de 5% cat sunt in prezent, salariile brute ale acestor angajati urmand sa fie majorate astfel incat sa fie acoperita majorarea contribuitiei.

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat intr-o conferinta de presa, ca incepand cu 2011 si cele trei categorii bugetare vor trebui sa plateasca aceeasi contributie de asigurari sociale stabilita pentru angajatii din sectorul bugetar, respectiv de 10,5%.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat