Inspectia muncii a verificat serviciile de asistenta sociala pentru persoanele cu handicap


Inspectia Muncii, prin Departamentul de Inspectie Sociala, demareaza o ampla verificare a respectarii standardelor de calitate si de cost ale serviciilor de asistenta sociala pentru persoane cu handicap, in scopul identificarii situatiilor de abuz si neglijare asupra beneficiarilor, potrivit comunicatului de presa remis in data de 9 martie 2010, de Inspectorul General de Stat Adjunct, Maria Muga.

Astfel, in perioada 09 martie 2010 a 16 aprilie 2010, Inspectia Muncii a Departamentul de Inspectie Sociala va desfasura, la nivel national, misiuni de inspectie privind averificarea respectarii standardelor de calitate si de cost al serviciilor de asistenta sociala pentru persoane cu handicap, in scopul identificarii situatiilor de abuz si neglijare asupra beneficiarilora, respectiv tema nr. 1 prevazuta in Planul Anual de Inspectie pe anul 2010.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat