MMFPS atrage atentia persoanelor interesate sa lucreze in Cipru


Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale informeaza persoanele care intentioneza sa-si desfasoare activitatea in Cipru,

ca societatea THEO EMPLOYMENT & TRAVEL LTD, prin intermediul directorului executiv Theodoros CHRISTODOULOU, a adus la cunostinta autoritatilor romane ca in prezent sunt incheiate contracte de munca de diverse societati romanesti in numele si pentru societatea cipriota THEO EMPLOYMENT & TRAVEL LTD, contracte care nu sunt in realitate asumate de catre angajatorul cipriot.

In acest context Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale atrage atentia persoanelor interesate sa verifice inainte de a se deplasa in strainatate, inclusiv la angajatorul strain, realitatea prevederilor cuprinse in contractul de munca.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat