Proiect de Hotarare privind protectia drepturilor persoanelor cu handicap


Hotararea are ca obiect prelungirea termenului (pana la data de 31 decembrie 2011) pana cand urmeaza a fi realizate activitatile necesare realizarii programului de interes national in domeniul protectiei drepturilor persoanelor cu handicap, Restructurarea institutiilor de tip vechi destinate persoanelor adulte cu handicap si crearea de servicii alternative de tip rezidential.

Articolul unical Hotararii Guvernului nr. 628/2009 privind unele masuri de implementare a activitatilor prevazute in programul de interes national in domeniul protectiei drepturilor persoanelor cu handicap Restructurarea institutiilor de de tip vechi destinate persoanelor adulte cu handicap si crearea de servicii alternative de tip rezidential, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 356 din 27/05/2009, se modifica si va avea urmatorul cuprins:


"Articol unic: - Activitatile necesare realizarii programului de interes national in domeniul protectiei drepturilor persoanelor cu handicap Restructurarea institutiilor de tip vechi destinate persoanelor adulte cu handicap si crearea de servicii alternative de tip rezidential, se vor finaliza pana la data de 31 decembrie 2011. Suma necesara finalizarii lucrarilor, prevazuta in bugetul Autoritatii Nationala pentru Persoanele cu Handicap, este de 5.278 mii lei."Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat